dijous, 12 d’agost del 2010

Tot llegint..

No costa pas gaire, ensopegar per internet amb pàgines de narracions eròtiques.
Les varietats en l'art de l'intercanvi carnal són gairebé infinites i la utilitat de les narracions com a referent per a la seva practica quotidiana, provoca normalment que s'acabi fent un paper ben galdós.
Hi ha relats que semblen anuncis de neó, d'altres són com els còmics de la postguerra, d'altres tenen gust de cafè amb llet, d'altres... El fet és que les meravelles que s'hi descriuen, on els protagonistes llisquen pels àmbits dels plaers més espectaculars, són més de ciència ficció, que altra cosa. L'ampli ventall d'humitats i de regalims diversos acompanyats de focs d'artifici, semblen més propis d'una brigada de la neteja que no pas l'esdevenir caòtic i a vegades tragicòmic, per on realment trancorren les activitats del sexe la majoria de les vegades.
No goso endevinar per quins set sous se m'ha acudit embolicar-me en això dels relats eròtics, ni com pot pretendre un pasarell com jo, imaginar-se proeses de llit, sense acabar fotent-se un cop a la pota del llit, relliscant a la banyera, o enganxant-se els pebrots amb qualsevol dels estris que se solen utilitzar de complement.

Bé, ara ja soc dins..
encara que també és possible que fugi cuitacorrents cames ajudeu-me.


pseudònim : Esseni

2 comentaris:

Antoniatenea ha dit...

Quebons son aquests bombons que produeixen aquestes sensacioons!!!!!:)))))

marta ha dit...

Jo tambe en el seu moment vaig caure en aquest tipus de relats i son fascinants si estan ben fets perque es molt mes sensual l'erotisme que la pornografia.Be al menys per mi, molta sort i t'anirem llegint.